De Producten

Medicascreen®biedt innovatieve oplossingen aan, die ecologisch verantwoord werden ontworpen met besluitnemers uit het ziekenhuiswezen, om de hygiënische, economische en esthetische eisen van ziekenhuizen nauwgezet te blijven volgen. Ontdek de MEDICASCREEN® gamma bio-reinigbare (kunnen worden afgeveegd met vocht of gereinigd met stoom) privacyschermen en medische kamerschermen, die worden ontworpen, gefabriceerd en exclusief gedistribueerd in Frankrijk door de firma MEDICASCREEN®.

MEDICASCREEN SUR-MESURE®

De bio-reinigbare Medicascreen® schermen worden op een buigbare Medico ® rail geïnstalleerd, om ruimten, zoals boxen, op maat in te richten. Om de privacy te garanderen van patiënten in dialysezalen, surveillanceafdelingen, ontwaakzalen, ambulante diensten enz.

Nadere informatie

MEDICASCREEN XS®

Ecran d'intimité XS en chambre double impression zen
Het hygiënische scherm voor de inrichting van uw kleine vertrekken. Als u een kamerscherm wilt plaatsen in een kleine ruimte, kan Medicascreen® u zijn biologisch reinigbare, voordelige en personaliseerbare XS scherm leveren.
Nadere informatie

MEDICASCREEN WALL-IT®

De bio-reinigbare MEDICASCREEN® schermen worden op een buigbare WALL-IT® (175 cm) ® rail geïnstalleerd. Oplossing voor uw tweepersonenkamers met H-vormige patiëntlift of indien de betonvloer niet toegankelijk is.
Nadere informatie

MEDICASCREEN NOMADE®

Paravent à roulette pour le milieu médical
Het mobiele hygiënische scherm dat zonder wieltjes rolt. Als u meer mobiliteit nodig hebt zal deze oplossing u meer stabiliteit bieden en struikelen beperken, zodat uw patiënten en zorgverleners beter worden beschermd.
Nadere informatie