Hygiëne

Hygiëne 

Halfstijf scherm dat aan beide zijden is gecoat met een antihechtlaag die de vorming van biofilm verhindert (glad en niet-poreus oppervlak) en die geheel (naadloos) is vast gelast. Het kan op locatie worden onderhouden door het eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek (getest met reinigingsmiddelen, desinfecteringsmiddelen en desinfecterende reinigingsmiddelen zoals  ANIOSPHAGOGENE, ECOLABenz. opgelost in water of in alcohol, 0,5% actief chloor: clostridium difficile, verstuiving van 20% waterstofperoxide ARECOBIOQUELL enz.) en stoomreiniging (met of zonder reinigingsmiddelen), zoals SANIVAPVAPORETTO-POLTI enz.

[[{"fid":"97","view_mode":"teaser","fields":{"format":"teaser","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"","field_file_image_title_text[und][0][value]":""},"type":"media","attributes":{"class":"media-element file-teaser"}}]]

Reinigbaar op locatie

Verval van wasserijkosten Bestand tegen biologische vloeistoffen, vlekken van jodiumhoudende ontsmettingsmiddelen en andere gekleurde oplossingen

Bio-reinigbaar

MÉDICASCREEN®  bestrijdt ziekenhuisinfecties aan uw zijde en helpen u met de bio-reiniging van uw privacyschermen. In Frankrijk voldoet Medicascreen ® aan alle aanbevelingen van zorginstellingen.

Hygiënepictogrammen

Om u te herinneren aan de goede praktijken van de bio-reiniging van privacyschermen, begeleidt MÉDICASCREEN®  u in ingerichte lokalen aan de hand van opschriften met bio-reinigingsinstructies. 

                                                        Picto hygiene rappel du mode opératoire

Ergonomie

Onze privacy afscheidingen worden ingevouwen aan het hoofdeinde, zijn vrij van de grond, vereenvoudigen verplaatsingen van patiënten en zorgverleners en maken de doorgang vrij voor wagentjes en infuusstatieven. Onze bio-reinigbare privacy kamerschermen creëren vloerruimte voor onderhoud en schoonmaak (onze producten worden ontwikkeld overeenkomstig de aanbevelingen van de commissies voor gezondheid, veiligheid en arbeidsomstandigheden van verschillende ziekenhuiscentra).

MÉDICASCREEN® Laat zich aanpassen aan uw behoeften!

Maatoplossingen voor privacyschermen: Installatie van boxen, dialysekamers, surveillanceafdelingen, ontwaakzalen, ambulante diensten... (rails met buissystemen)


Questions fréquentes