Veiligheid en Garantie

De hele gamma MEDICASCREEN® kamerschermen en privacyschermen worden geproduceerd volgens de veiligheids- en hygiënenormen voor ziekenhuizen

 

Bestrijding van ziekenhuisinfecties

MÉDICASCREEN®  bestrijdt ziekenhuisinfecties aan uw zijde en helpen u met de bio-reiniging van uw privacyschermen.

Onze privacy afscheidingen en schermen voor ziekenhuizen bestaan uit een halfstijf gewapend zeil, gecoat met een antihechtlaag aan beide zijden, wat de vorming van biofilm verhindert.

 

Met behulp van onze innovatie kunt u de besmettingsrisico's verbonden aan het gebruik van stoffen gordijnen aanzienlijk beperken op uw verschillende afdelingen.

 

Een vastgelast bio-reinigingsetiket geeft de volgende informatie:

  • Brandclassificatie M1
  • De onderhoudsprocedure
  • Het ID-nummer van elk scherm (traceerbaarheid met het oog op preventie van ziekenhuisinfecties, opmaak van boedelbeschrijving, garantiebeheer) 

Bijhouden van een interne traceerbaarheid, afschriften toegevoegd aan de facturering (serienummer / factuurnummer / factuurdatum / zorginstelling / afdeling / toegewezen lokaal).

 

Brandveiligheidsnorm (Brandwerend)

Onze schermen en medische kamerschermen worden ingedeeld onder de brandclassificatie M1permanent (NF) en B-s1-d0 (NE)

Installatie op locatie

Onze MÉDICASCREEN® gamma heeft een ecologisch ontwerp dat tot stand kwam in samenwerking met de technische diensten van het ziekenhuiswezen, om de installatie ervan te vergemakkelijken in het kader van geldende ziekenhuisnormen. Onze oplossingen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd door uw technische medewerkers, met behulp van de meegeleverde MEDICASCREEN® installatiehandleiding.

Wij stellen u voor om uw bio-reinigbare schermen te laten installeren door onze gekwalificeerde technische installatiemedewerkers. Onze technici zijn opgeleid om te werken in een ziekenhuisomgeving. Onze technici die korte discrete interventies verrichten met inachtneming van de hygiënevoorschriften maken gebruik van Hilti boren met ingebouwde stofzuiger.

  

 

Onderhoud

Het aanbrengen van siliconen in sprayvorm (bijvoorbeeld Silisonde Vygon) wordt aanbevolen om de 3 maanden.

5 jaar garantie

Op al onze materialen met standaard referenties staat 5 jaar garantie, inclusief onze schuifregelaars.

Al onze kamerschermen en privacyschermen worden vervaardigd in Frankrijk, in onze werkplaatsen (Nantes Métropole).

 


Questions fréquentes